Thuis

Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit YAG-Lasersnijmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit YAG-Lasersnijmachine voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij zijn blij om met u, dankuwel voor uw latere verkoopsteun samen te werken.

—— Stanislav

Gelukkig om met HIJ samen te werken. Uw dienst en goede kwaliteit verlieten diepe indruk op onze mening. Dank u!

—— sharry

Ik moet hoog lof aan hij geven lasersnijmachine. Het verbetert onze het werk efficiency en helpt ons arbeid het verbruiken verminderen.

—— David

De kwaliteit is zeer goed!

—— Jack

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7
Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd.

1 2 3
Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd. Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd.

 • lopende band

  HIJ Laser verstrekt de professionele bladoplossingen om metaal te snijden jarenlang scherpe de toepassingservaring van de metaallaser en ons R&D-team van wereldklasse.

  Onze hoofdproducten zijn de snijmachine van de vezellaser en automatische laser scherpe productielijn voor moderne intelligente facotry.

 • R & D

   Wuhan bezit HIJ Co. van de Lasertechniek, Ltd een R&D-team met de internationale geavanceerde achtergrond van de lasertechnologie. Het R&D-kernteam bestaat uit tientallen die deskundigen van huis en in het buitenland, door Russische hogere deskundigen leding zich in laseronderzoek en ontwikkeling specialiseren, Chinese deskundigenexpert in lasertechnologie en Japanse deskundigenexpert die in controletechnologie. Met beroepsbekwaamheden en houding, en innovatieve geest, hebben zij in het ontwikkelen van laser scherp materiaal en verwante technologie met uitstekende straalkwaliteit, hoge elektro-optische omzettingsefficiency, hoge stabiliteit en lage onderhoudskosten slagen. De producten nemen een belangrijk standpunt in eigen land en internationaal betreffende lasertechnologie in en 28 octrooien van uitvinding, gebruiksmodeloctrooien en ontwerp petents bereikt. 

   

  Elk jaar, zullen de deskundigen van Rusland aan onze fabriek om te leiden komen!

Contactgegevens
Wuhan HE Laser Engineering Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Beatrice Sun

Tel.: 86-27-81625288

Fax: 86-27-65332979

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)