Thuis

Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

Het Materiaalco. van Shandongregiant CNC, Ltd, op 2010 wordt gevestigd, is een high-tech onderneming die gespecialiseerd in R&D, productie en verkoop van lasermateriaal met inbegrip van de snijmachine van de vezellaser, laser machine merken, de machine van het laserlassen, de schoonmakende machine van de vezellaser, Co2-lasermachine enz. dieHet bedrijf bepaalt van in Yuanzhuang-Industrieterrein, Jinan-Stad de plaats, Shandong China, die een gebied van 20000 vierkante meters behandelen dat de gestandaardiseerde industrie 4,0 materiaalbasis is. Zijn materiaal wordt typisch gebruikt in automobiel, bouwnijverheid, de verwerking van het bladmetaal, luchtvaart en ruimtevaart, reclame, kunsten en ambachten, precisieinstrumenten, juwelen, enz. Onze opdracht moet lasersnijders meer maken efficiënt, nauwkeurig en milieuvriendelijk!

 

Het bedrijf heeft aan boord een groep hoogste lasertechnologie en marketing talenten, de gevestigde efficiënte sevicing klanten van het presale&post-verkoopsysteem zowel thuis als. Om aan de behoeften van klant in de verschillende industrieën te voldoen, investeren wij zwaar in recentste scherp-randtechnologie van de laser scherpe industrie om stabiel prestaties en kwaliteitsvakmanschap te verzekeren dat vertrouwen en erkenning aan boord van klanten thuis en won. Betreffende kwaliteit aangezien het bedrijfleven, technologie als steunpunt neemt, zullen wij altijd het principe van „, kwaliteit eerst“, en warm welkome vrienden van alle gangen van het leven om aan het bedrijf aan visit&investigate klant-eerst aanhangen te komen.

 

Collectieve opdracht: Om een one-stop verwervingsplatform voor de industrie van de lasersnijmachine te zijn

De optiek van de bedrijven: Gemaakt in China, die de wereldleider zijn

Collectieve waarde: integriteit, innovatie, dankbaarheid, samenwerking, efficiency

 

China Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij zijn één uitvoerige onderneming die R&D, porduciton en verkoop integreren. Als onafhankelijk lasermerk, hebben wij meer dan 10 jaar van ervaring om geavanceerde CNC lasermachines, zoals de CNC machine van de lasergravure te vervaardigen, en CNC lasersnijmachine, en laser merkend machine, de machine van het laserlassen, laser schoonmakende machine, plasmasnijmachine.

 

Wij verstrekken de geavanceerde CNC lasersnijmachine met inbegrip van de snijmachine van de vezellaser en Co2-lasersnijmachine. Onze machine en laser die van de lasergravure machine merken zijn zeer professioneel om op metaal of non-metal materialen te verwerken. Nowdays, onze lasersnijder, graveur, en teller worden gehouden van door het huis en aan boord, en meer dan 60 landen en gebieden voeren onze machine in. Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van geïntegreerde lasertoepassingen op gebruikers rond het woord.

 

China Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd
Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd
Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Regiant

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd Certificaten China Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd Certificaten